FŐOLDAL | TERMÉKEK | SZEMCSEPPEK

VIZULIZE SZEMÁPOLÁSI TERMÉKEK

VIZULIZE COLLING&SOOTHING szemcsepp 10ml
száraz, irritált, fáradt szemre

Speciális szemcsepp, amely azonnali hűtést és nyugtató enyhülést kínál a száraz, fáradt és irritált szem számára.
A varázsmogyoró érösszehúzó és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, szakértők által kifejlesztett készítményünk azonnal kellemes hűs érzést nyújt, amely, felfrissíti és revitalizálja a száraz, irritált, fáradt szemet.

Összetevők:

Desztillált csodamogyoró BPC 13% v/v,
polihexanid 0,0001% w/v dinátrium-edeát,
glicerin,
bórsav,
bórax.

Kontaktlencsét viselők is használhatják?

A Vizulize Colling&Soothing szemcsepp, mint az összes Vizulize szemápolási termék, biztonságosan használható kontaktlencsével is anélkül, hogy azokat ki kellene venni.
Kontaktlencsével is használható!

Kinek ajánljuk?

Különösen ajánljuk számítógép és a mobil eszköz képernyőjének hosszabb idejű használata, kontaktlencse használat, az öregedés és a hormonális változások okozta
száraz szem kezelésére.
Megkönnyebbülést nyújthat a klíma, központi fűtés, szennyeződés, forró vagy szeles környezet hatásainak kitett szemek számára is.

VIZULIZE DRY szemcsepp 10ml
monitor előtti, klimatizált helyiségekben végzett munka esetén az irritált szemre

Hatékony és tartós megkönnyebbülés a száraz, fáradt és érzékeny szem számára.
A Vizulize Dry szemcsepp kiváló minőségű, természetes hatóanyagot tartalmazó szemcsepp, mely hatékony megkönnyebbülést biztosít a száraz, fáradt és érzékeny szem számára. Csökkenti az irritációt, szem érzékenységet és a diszkomfort érzést.

Összetevők:

Nátrium-hialuronát 0,1% izotóniás pufferolt oldatban,
PHMB 0,0001%.

Kontaktlencsét viselők is használhatják?

A Vizulize Dry szemcsepp, mint az összes Vizulize szemápolási termék, biztonságosan használható kontaktlencsével is anélkül, hogy azokat ki kellene venni.

Kinek ajánljuk?

Különösen ajánljuk számítógép és a mobil eszköz képernyőjének hosszabb idejű használata, kontaktlencse használat, az öregedés és a hormonális változások okozta száraz szem kezelésére. Megkönnyebbülést nyújthat a klíma, központi fűtés, szennyeződés, forró vagy szeles környezetnek kitett szemek számára is.

VIZULIZE DRY szemspray 10ml
monitor előtti, klimatizált helyiségekben végzett munka esetén az irritált szemre, akik számára kellemetlen a nyitott szembe történő cseppentés

A szemcsepp egyszerű és kényelmes alternatívája, amely megnyugtatja és enyhíti a száraz szemet. A spray formátum egy egyszerű és kényelmes megoldás mindazok számára, akiknek a szemcsepp használata nehéz vagy kényelmetlen. Ideális azok számára, akiknek enyhén vagy közepesen száraz a szeme.
A Vizulize Dry szemsprayt egyszerűen a zárt szemhéjra kell permetezni, amely megnyugtatja a száraz szemet, továbbá csökkenti az irritáció, a szem érzékenységet és a diszkomfort érzést.

Összetevők:

Foszfolipid komplex 0,4 g,
nátrium-hialuronát 0,1 g,
kamilla kivonat 0,35 g,
EDTA 0,11 g,
N-hidroxi-metil-glicinát 0,006 g,
PHMB 0,001 g,
izotóniás pufferolt oldat 7,2 pH-n.

A termék első felnyitás után steril marad.

A speciálisan kifejlesztett hármas hatású formula a következőket tartalmazza:
•Nátrium-hialuronát – a szem természetes sikosítója, amely nedvesíti és hidratálja a száraz és irritált szemet
•Liposzómák – elősegítik a szem könnyfilm lipidrétegének helyreállítását és karbantartását, segítve a természetes nedvesség megtartását, rögzítését
•Kamilla – természetes antioxidáns tulajdonságokkal segíti megnyugtatni a szemet
Ezek az összetevők együttesen enyhítik a szemszárazságot és az ehhez kapcsolódó irritációt, érzékenységet és kellemetlenséget. Kényelmes és könnyen kezelhető, ezért ideális útitárs a Vizulize Dry szemspray. Vízálló sminkre is felvihető!

VIZULIZE Hypromellose 0.3% szemcsepp 10ml
műkönny, mindennapi használatra

Azonnali megkönnyebbülés a száraz és irritált szem számára. Speciálisan kifejlesztett formulánk ugyanúgy „olajozza” a szemét, mint a természetes könny, így megnyugtat és kellemes érzést nyújt szemének.
A Vizulize Hypromellose 0,3% -os szemcseppeket, más néven „mesterséges könnyek”, kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy azonnali megkönnyebbülést biztosítsanak a száraz és irritált szemnek, valamint az ezzel járó szúró és kellemetlen érzésnek.

Összetevők:

Lágy izotóniás pufferolt oldat,
0,3% HPMC-vel,
0,0001% PHMB-vel.

Kontaktlencsét viselők is használhatják?

A Vizulize Hypromellose 0.3% szemcsepp, mint az összes Vizulize szemápolási termék, biztonságosan használható kontaktlencsével is anélkül, hogy azokat ki kellene venni.

Kinek ajánljuk?

Különösen ajánljuk számítógép és a mobil eszköz képernyőjének hosszabb idejű használata, kontaktlencse használat, az öregedés és a hormonális változások okozta száraz szem kezelésére. Megkönnyebbülést nyújthat a klíma, központi fűtés, szennyeződés, forró vagy szeles környezeti hatásoknak kitett szemek számára is.