EYECARE

A Leica jól megszokott professzionális prémium minőségét, a piacon lévő legszélesebb látómezővel rendelkező szemüveglencsében is kérhetjük. Variovid Volterra – a párizsi optikai kiállítás 1. helyezett lencséje 2019-ben.

A Leica több, mint 100 éves múltra visszatekintő cég. Legendája az első hordozható kamera, a távcsövek- és objektívek precíz gyártásából adódik, amelyek óriási elismerést hoztak a vállalat számára. Ennek köszönhetően a Leica ma már az optikai piacon is jelentős szereplőnek számít, köszönhetően a prémium minőségű és innovatív termékeinek.

LEICA OPTIKÁVAL KÉSZÜLT HÍRES FELVÉTELEK:

LILIPUT KAMERA

Az első kisméretű fényképezőgép 1914-re készült el. A Leitz cég „koronahercege”, II. Ernst Leitz amerikai útján azonnal „élesben“ kipróbált, és a keresztségben a „Liliput-kamera“ nevet kapja.

EIFFEL-TORONY FESTŐJE

Marc Riboud azt akarta, hogy az Eiffel-torony festője vegye fel ezt a pózt, hogy az „összeolvadjon” az Eiffel-torony rácsos szerkezetével. Ez a fotó volt karrierje egyik legismertebb alkotása.

MUHAMMAD ALI

Thomas Hoepker Leica M3-al Muhammad Aliról 1966-ban készített portréfotója 15 ezer euróért kelt el. Ugyanennyit adtak Erwitt Hruscsovot és Nixont ábrázoló riportképéért is.

TIMES SQUARE

A „Csók a Times Square-en” minden idők egyik leghíresebb fotója. A gép, mellyel készítették talán még legendásabb mint maga a kép. 1945. augusztus 27-én jelent meg a Life magazinban.

VARIOVID PRÉMIUM

MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEGLENCSÉK

A legszélesebb látómezővel rendelkező, párizsi Silmo optikai világkiállításon 1. helyezést elért multifokális lencse a tökéletes látásélményért. Személyre szabott multifokális lencse, kifinomult viselők számára, akiknek egyéni igényeihez igazítva készülnek el szemüveglencséink. Tapasztalt multifokális lencseviselők számára fejlesztve, három csatornahosszal, a tökéletes vizuális kényelmet biztosítva.

Első multifokális szemüveglencse viselőknek készített kényelmes és gyorsan megszokható lencse, két csatornahosszal.

SPORT LENCSÉK

SPECIÁLIS ÉS SPORT LENCSÉK

A Leica egyik specialitása a fényképezés, így a fotóművészeknek külön terméket fejlesztett.

A vitorlázás szerelmeseinek polarizált, alul-felül sötétített lencsét valósított meg a Leica, hogy a vízen is Te légy a legjobb!

HOGY MINDIG SZEM ELŐTT LEGYEN A CÉL!