Eye Protect System

A LÁTHATATLAN VÉDELEM

Magas fokú védelem

Az Eye Protect System lencsék védelmet biztosítanak a szemüveglencse elülső és hátsó oldalán egyaránt, azokkal a fényekkel szemben, amelyek károsan hatnak szemünk egészségére. Egyedülálló fény elnyelő tulajdonságának köszönhetően háromszor nagyobb védelmet nyújt a káros ibolya-kék fénnyel szemben, mint az általánosan előírt lencsék, továbbá rendkívül hatékonyan nyeli el az UVA és UVB káros sugarait. Az Eye Protect System lencsék a magas szintű védelmet esztétikus kialakítással párosítja – nincs látható jele a szemüveglencsék felületén lévő kék tükröződésnek, amely az ibolya-kék fény elnyelésére kialakított lencsék esetében gyakori jellemző.

Világunk jelentősen megváltozott, körülvesznek minket a technológia vívmányai, a mobiltelefonok, számítógépek, LCD tévék, vagy említhetjük a táblagépeket is. Ezek az eszközök mind kibocsátják az úgynevezett káros kék fényt, vagy ibolya-kék fényt. De nem hagyhatjuk szó nélkül a legnagyobb ibolya-kék fényt kibocsátó forrást, Napunk az egyik legnagyobb kibocsátója ennek a hullámhossz tartománynak.

A fény látható tartományában található, de csak az utóbbi időben említett hullámhossztartomány befolyásolja biológiai óránkat, illetve hosszútávon képes lehet a retinális sejtek visszafordíthatatlan roncsolására is.

Az Eye Protect System egy olyan technológia, amely elnyeli a káros kék fényt, ezáltal védi szervezetünket.