TRANSITION GEN8

TRANSITION FÉNYRE SÖTÉTEDŐ SZEMÜVEGLENCSÉK

A Transitions Gen8 szemüveglencsék folyamatosan figyelik környezetünket, és a minket érő hatások alapján változtatják színüket.
Beltérben átlátszó, kültérben alkalmazkodó

A Transitions Gen8 szemüveglencsék folyamatosan aktiválódnak, mindig a minket ért hatásoknak megfelelően. Ha kiszállunk az autóból, azonnal megváltoztatják színüket, és kényelmes látást biztosítanak. Amint belépünk egy üzletbe, irodába a szemüveglencsék kivilágosodnak.

Ötvözze szemüvegét light intelligent technológiával, ami védelmet nyújt Önnek beltérben és kültéren is. Transitions Gen8 a leggyorsabb és rugalmas technológia, mely folyamatosan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. A Transitions Gen8 szemüveglencsék a hézagos nanokompozit mátrix technológiát alkalmazzák. A valódi molekuláris áttörést képviselő, egyedülálló 8 alkotórészből álló elegyének köszönhetően több molekula több fényt nyel el, melynek eredményeképp a lencsék valós körülmények között jobban reagálnak.

A Transitions Gen8 szemüveglencsék integrált kék fény szűrővel is rendelkeznek az Eye Protect System alapanyagnak köszönhetően

Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék 4 új színben

A szemüveglencsék 7 különböző színben érhetőek el: barna, szürke, szürkészöld, ametiszt, zafír, smaragd és borostyán színben.

Miért szeretik a Transitions lencséket?
Legyen szó fiatalokról, vagy tapasztalt szemüvegviselőkről, a Transitions szemüveglencsék rendkívül népszerűek

TELJES UV VÉDELEM

A Transitions lencsék kiválóan védik szemét a káros UV sugárzástól

KÉT SZEMÜVEG EGYBEN

Világos állapotában hagyományos szemüveg kinézetű, besötétedve napszemüvegként funkcionál

DIVATOS SZÍNEK

A Transitions szemüveglencsék 7 színben választhatóak, így mindenki könnyedén tud választani