Üdvözöljük,
és köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat. Reméljük, hogy ez a rövid bemutatkozás felkelti érdeklődését és majd személyesen is találkozhatunk. Bizonyára az Ön életének is fontos és nélkülözhetetlen része a szemüveg. Lényeges, hogy ha egyszer látásjavító eszközre lesz szüksége, akkor ahhoz maximális minőségben, profi módon juthasson hozzá, és legyen mindehhez egy megbízható partnere. Ehhez ajánljuk fel segítségünket.

Kollégáimmal már több éve azon dolgozunk, hogy olyan infrastruktúrát, európai színvonalú gép és műszerparkot, működési rendszert alakítsunk ki, amellyel az Ön, és a vevőink igényeit maradéktalanul ellássuk. Szakmai felkészültségünk naprakész, folyamatosan követjük a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeket, továbbképzéseken, szakmai fórumokon, kiállításokon veszünk részt. Meggyőződésünk, hogy törekvésünk sikeres, – ezt bizonyítja visszatérő ügyfeleink egyre nagyobb száma, és a folyamatosan bővülő vevőkörünk. Megtisztelne, ha Önt is ügyfeleink között tudhatnánk.

Ma már a legtöbb ember meg tudja különböztetni, hogy mitől szép és jó minőségű egy cipő, ruha, autó, lakberendezési tárgy, stb. Tudja és érti, hogy egy olcsó, műszálas, sok műanyagot tartalmazó cipő, zokni, fehérnemű, mennyire másabb viselet, mint egy természetes anyagból készült, kényelmes, egészséges ruhadarab. – A szemüveg választásánál, és használatánál sincs ez másként, fontos, hogy megfelelő ismerettel, kellő tájékozottsággal rendelkezzünk.

Azt mondják: szemünk a legdrágább kincsünk.

Ezért nem mindegy, a szemünk későbbi egészsége, és a jó látásunk érdekében, hogy milyen minőségű szemüveglencsét, szemüvegkeretet használunk.

Az ötezer forintos kínai rézkeret ugyanúgy néz ki, mint a több tízezer forintos jó minőségű acél, doublé, vagy titániumból készült, bőrbarát, nem allergizáló vagy mérgező anyagból készült szemüvegkeret. Távol-Keleten, futószalagon, olcsó, könnyen megmunkálható anyagból, kevés munkafolyamattal, egyszerű díszítő elemekkel és bevonatokkal, szépnek tűnő, a márkáshoz megszólalásig hasonló, mutatós, jól eladható szemüvegkeretet és szemüveglencsét gyártanak.

Pár hónap múlva, jönnek ki azok a hibák, amelyek az egészségre is károsak.

A felvitt festék nincs magas hőfokon kezelve, ezért hamar lekopik. Alatta előjön az alapfém, ami általában réz és ötvözetei, ami sok embernek okoz allergiát. Aki az allergiára nem érzékeny, még rosszabbul jár, mert az izzadtság által oldott fém, a bőrön keresztül felszívódik a szervezetbe, és a sejtekben nehézfémsóként lerakódik.

A neves lencsegyártóknál tucatnyi mérnök dolgozik azon, hogy a szemünknek legmegfelelőbb, a látásunkat hosszútávon a legoptimálisabban javító lencséket dolgozzanak ki. Ezek optikai tisztaságú és minőségű anyagokból készülnek, tükrözés mentesített, vékonyított, esetleg fényre sötétedő, egy fókuszú, vagy multifokális lencsék. A különböző védő vagy díszítő színezések, mind-mind a vevő érdekében kerülnek a lencsére.

Egy bármilyen márkásnak tűnő, távol keleti préselt lencse, sosem tudja hozni azokat a paramétereket, amik szemünk számára fontosak lennének.

A benzinkútnál, drogériában, patikában vásárolt kész olvasószemüveg garantáltan károsítani fogja a szemét azoknak, akinek a két szeme nem teljesen egyforma törőértékű, esetleg cylinderes, illetve a két szem távolsága, nem egyezik meg az egyen szemüveg értékével. Ilyen szemüveg használata esetén szemfájás, fejfájás, korai fáradtság léphet fel.

Célunk: a látás kultúra fejlesztése.

Ezért, amikor jó minőségű szemüvegkeretet vagy lencsét ajánlunk, az előbbiekben leírtakat figyelembe véve, szeretnénk Önnek, vevőinknek, a mai kor legmodernebb eszközeivel minőségi szolgáltatást nyújtani, igényes, egészséges, jó minőségű látásjavító eszközt készíteni.